WWW. VAKANTIEWONING - AMARILLO .BE

Copyright Vakantiewoning-Amarillo © 2009 - 2022.

ď Herfst in de Ardennen betekent genieten van de natuur: wandelen, fietsen, kanovaren... in de gezonde lucht!Ē

ďDe Ardennen is dichtbij en toch net even andersĒ.

 

Als voormalig sportleerkracht richt ik mij volledig terug op buitensportactiviteiten.

Vanuit Wibrin, gelegen tussen Houffalize en La Roche, vlakbij Achouffe organiseer ik dag- of weekend of meerdaagse arrangementen.

Van wandelingen met kinderen (schattentocht), tot echte trektochten met kaart en kompas.

Overnachtingen kunnen geregeld worden, van luxueuze hotelkamer tot primitieve shelter in het bos of alternatief in de tipitent.

Ook maaltijden kunnen georganiseerd worden, bijvoorbeeld uitgebreide BBQ of outdoorcooking (zelf vuur maken, brood bakken, vis grillen, koken met natuurproducten..).

Qua buitensportactiviteiten is vrijwel alles mogelijk. Tijdens deze activiteiten is permanent begeleiding voorzien en de locaties zijn exclusief voor onze groep.

Ook specifieke programma's kunnen op aanvraag uitgewerkt worden.

 

 

Voor info, vragen, inschrijven voor een evenement of een prijsofferte, graag een mailtje.

 

Enkele voorbeelden :

Raften

 

Op de rivier de Ourthe kunt u bij voldoende water (vanaf 70cm) ook een leuke rafttocht maken waarbij jong en oud veilig in een stevige rubber boot zich met paddels verplaatst. Samenwerken is van belang om goed door de bochten van de rivier te manoeuvreren.

 

Paintball

 

In 2 groepen gaan de deelnemers met overall/helm/nek- knie beschermers & paintball gun diverse dynamische paintball games spelen. StrategieŽn worden besproken en uitgevoerd om de 'vijand' te verrassen en uiteindelijk te kunnen winnen. Veiligheid staan altijd voorop, hiervoor wordt een contract gemaakt en ondertekend.

 

Klimmen & Abseilen Le Herou ( 50mtr)

 

Spannend, een individuele uitdaging waarbij de groep veiligheid biedt en op afstand kan coachen. Met koorden een klimgordel en een helm wordt de klimmer/abseil beveiligd door de instructeur en/of onder begeleiding van een teamlid.

Bivak (tipitenten)

 

De deelnemers wandelen met behulp van kaart & kompas naar een locatie in de natuur waar zij vervolgens hun kamp opslaan. Met behulp van tipitenten wordt een basis kamp gemaakt. De perfecte combinatie met outdoor cooking of een BBQ.

Outdoor Cooking

 

Op open vuur worden er diverse gerechten gemaakt met behulp van een receptomschrijving en de juiste ingrediŽnten. Liefs ook kruiden en andere ingrediŽnten van de streek en het seizoen. In kleine groepjes worden deze bereid en gezamenlijk met de hele groep opgegeten.

 

Speurtocht/Garmin GPS

 

Met behulp van kaart/kompas en GPS wordt er een route afgelegd waarbij op diverse plaatsen doe en denk opdrachten worden uitgevoerd. Deze speurtocht is voor jong & oud en ook voor families erg leuk. De opdrachten volgen zich snel op en zijn ludiek te noemen.

Contact en info:

 

GSM Raf 0496/559339

Mail: rafmartin17@gmail.com

 

Buitensportactiviteiten RAF.